om cloud-licens

Om Cloud Licens

Cloud-licens er EDB-Hostings cloud licens portal og administrations panel for cloud licenser. Vi har arbejdet på markedet med egne kunder i flere år. Den gode succes har gjort vi har valgt at lukke op for flere kunder der kan nyde godt af den service vi i flere år har tilbudt vores kunder. Alt køre sikret med backup på hurtige server med hurtig forbindelse..

  • Vores mål er at gøre det billiger for dig at købe Microsoft licenser.
  • Hurtig og nem tildeling samt fjernelse af licenser.
  • Skrug op og ned for antal uden problemer.
  • få hjælp til konfiguration af 365, Azure AD, Sharepoint mm.

Team Work divides the task and multiplies the success. - Team Work deler opgaven og multiplicerer succesen.

Vi yder service til alle vores kunder. om det er hjælp til office licenser eller hjælp til exchange, sharepoint mm så har vi expertisen der skal til.

Vores Mision

Cloud Licens mål er at gøre det simpelt for dig at styre, bestille og opsige licenser hos Microsoft. Vores betjænings panel gør det simpelt så det ikke kræver en IT uddanelse at styre licenserne. Har du brug specielle opsættelser kan vi sagtens klare det også. Vi har arbejdet i It industien i mange år og har den fornødne viden der skal til.

Microsoft Licenser

Vi har valgt at specialicere os i Cloud licenser fra bl.a Microsoft.

Vi har i mange år abejdet med Azure AD, Sharepoint, Teams, Skype og Office 365, og vores expertise inden for de områder er på det højeste niveau. Vi har viden der skal til for du kan drive din virmsomhed optimalt.